Zdarek tak jeden kolega objevil tento prispevek http://www.linuxfordevices.com/c/a/News/Lantronix-XPort-Pro/# docela mne pobavila velikost tohoto serveru vidim prakticke vyzuiti krom spijonaze taky v tom ze by se na necem podobnem uz dal zalozit mozna i mobil no kadopadne by mne zajimalo na co by ste ho kdo jeste pouzil .
PS: Nepocitam s tim ze by se nasel mensi server na Woknech , urcite ne se srovnatelnou cenu 100$ to uz je skoro za pakatel
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Vite proc nejsou Windows ve StarTrecku? Odpoved je snadna je to z budoucnosti
Já bych to viděl na zabudování do krabice ve zdi aby nikde neotravovaly dráty nebo na kousíčku kabelu cvaknout na starší routery/switche, čímž dojde k upgradu na "takyserver" pro domácí použití. Hloupý gigabitový switch se s touhle krabičkou promění v pekelně rychlou zabezpečenou síť dostupnou z různých lokací s prakticky nulovými náklady nad stávající spotřebu energie. Ale ta IP štěnice mě taky při pohledu na rozměry tohoto "serveru" taky napadla . Další noční můra adminů, už se těším až to bude zalisované do kabelu...
VAROVÁNÍ MICROSOFTU Toto individuum je Linux pozitivní. Bezpečná komunikace možná pouze za použití aplikace Microsoft® Windows BrainWasher TM. Bezpečný, komunikace a Microsoft Windows BrainWasher jsou ochranné známky společnosti Microsoft Corporation.