No tak já mám iPhone 3G 16GB bílé probedení. Naprosto dokonalé zařízení které mě "softwarově" ještě nikdy nenechalo ve štychu. Měl jsem předtím dvě PDA na kterých běžel Windows Mobile a už nikdy víc !!! Naprosto na howno systém, kvůli kterému jsem přišel za 2roky asi 4krát o kontakty a nepočítám kolikrát jsem musel přeinstalovávat systém a přišel jsem o aplikace!! Windows do mobilu nepatří a spoléhat se na windwos mobile, je jako držet si nabitou zbraň u hlavy.
iPhone má tyto vlastnosti:
Software:
1) skvělí, rychlí, můžu se na něj na 100% spolehnout
2) ořezaný a klasický prohlížeč souborů, takže nějaké škatulkování hudby a obrázků je dosti obtížné
3) iTunes je největší nepřítel tohoto zařízení, protože pokud ho nemáte v počítači, tak s iphonem prostě nic neuděláte a nejde synchronizovat s více PC, takže musíte mít stejnou hudbu v PC v notebooku i v iPhonu, jinak se vám při synchronizaci s druhým PC přemaže veškerá hudba, která je v iPhonu a není v daném počítači na kterém provádíte synchronizaci "platí i s obrázky".
4) nemůžete posílat soubory přes BT "možná že už je to v nejnovějším FW možné"
Hardware:
1) sklíčko už se mi podařilo jednou prasknout a oprava mě vyšla na 2500,-
2) Obal je dost náchylný na škrábance, takže pokud nepoužíváte bezpečnostní folii a nepečujete o něj, můžete se s krásným zařízením rozloučit, ale přeci jen mobil je dnes spotřební zboží.
3) foťák je naprosto nepoužitelný a nemá u sebe svítilnu což je velké -
Psal jsem jen nejdůležitější věci a i když iPhone má velké nedostatky které mi ze začátku vadili, tak 100% jistota že mě podrží v jakékoliv situaci mě to všechno vynahradí. u WM sice máte miliony funkcí a můžete s tím dělat co chcete, ale jen v případě že se Windows Mobilu zrovna chce, což je na nic !! Takže iPhone je jasná volba pro lidi co chtějí mít kvalitu, rychlost a pohodlné ovládání!!
![.. to je onooo.. [goood]](./images/smilies/thumb.gif)